Service skræddersyet til jeres primære behov


Har i et interaktivt, eller video projekt, som i ønsker rammer jeres målgruppen, hvor det virkeligt gælder? Så læs mere herunder om den service i vil få i et samarbejde med Huusmann Media

Viden er konge

At kende sit kundesegment i dybden og have en forståelse af hvordan de reagerer på jeres produkter, er det som skaber succes. I Med indtoget af den digital tidsalder kræver det mere for at få en dybere forståelse af hvad jeres kunders ønsker/behov i den interaktive verden. Det gør vi ved omfattende research og omdanner det til vigtig indsigt, der skaber vækst for jer, og øger kunde oplevelsen.

Visuelle Løsninger

Søger i at enten engagere med jeres målgruppe på de sociale medier som Facebook, Instagram med mere, eller ønsker i udvikling af en mindre eller større kampagne, så skal løsningen være relativ til jeres forretning, økonomisk og strategisk. Vi sikrer en stærk visuel retning, formidlet med et klart formål baseret på jeres behov på tværs af foto, video, animation og illustration.

Digitale løsninger

Det er vigtig for os at du får en digital løsning, som både du og dine kunder bliver glade for. Derfor sørger vi for, at løsningen har et visuelt udtryk og en oplevelse på den/de ønskede platforme der er skræddersyet, så det virker 100%. Vi står selvfølgelig klar når der er brug for opdateringer, tekniske tilpasninger eller videreudvikling ud fra data.

Marketing

At skabe visuelle eller digitale løsninger, giver kun mening hvis de øger jeres markedsværdi, hvad enten denne værdi er blød eller skal ses direkte på jeres bundlinje. Derfor arbejder vi tæt sammen med marketings eksperter, for at sikre at i og jeres kunder får den bedste oplevelse hele vejen.

Høj service fra ide til endeligt produkt

1 Design og Research
Sammen med jer kortlægger vi alle trin, der skal til for et vellykket projekt. Vi sætter fokus på en høj service omkring mål og metoder, og optimerer i forhold til jeres behov.


2 Agil Udvikling
For at have optimal agil udvikling fokuserer vi på løbende kommunikation og sparing, for at produktet kan leve op til jeres og jeres målgruppes forventninger.


3 Implementering
Når produktet lanceres vil i modtage løbende support, vejledning, evaluering og håndtering af kommunikation så længe dette ønskes.