IT-Hotellet Promo Animation

IT-Hotellet opbevarer data for små og store virksomheder. Kunder i Danmark, Spanien, USA, Sverige og andre steder i verden.
Vi gør ikke i kompromis og gennemsnitlighed. Vi opruster konstant, reagerer lynhurtigt ved uregelmæssigheder, og har sikret vores servere i en atomsikret bunker.

Om Samarbejdet:
Vi har valgt Huusmann Media på anbefaling fra anden virksomhed. Efter telefon samtale med Thomas-Bo, hvor vi kort satte ham ind i hvad vi godt kunne tænke os at få lavet gik Thomas-Bo i gang.
Samarbejdet med Huusmann Media er gået hurtigt og problemfrit, vi startede med at få en tids plan over tekst, storryboard, billeder etc. Vi godkendte planen og den er fulgt til punkt og prikke, vores video ligger nu online efter ca. 14 dages arbejde fra Huusmann Media.

Vi er godt tilfreds hos it-hotellet, da vores mål med videoen var, at den skulle være nem og forståelig over for vores kunder. Vi vil helt sikkert anbefale Huusmann Media og deres ekspertise til andre virksomheder.

Om IT-Hotellet

Type:
Animation

Partnere:
IT-Hotellet


I samarbejde med IT-Hotellet, har Huusmann Media lavet en promo animation, der nemt og forståeligt kan formidle deres service til kunderne.


Kundeansvarlig

Thomas-Bo Huusmann - InteraktivThomas-Bo Huusmann
+45 60689098
thomas@huusmann.com

Lignende cases