Peter Mouritzens gyser Dødningedukken digitaliseres

I tæt samarbejde med Center for Læring i Aarhus har den digitale producent Huusmann Media bragt nyt liv til Dødningedukken, en klassiker inden for børnegys. Peter Mouritzens populære bog Dødningedukken fra 1993 er netop blevet offentliggjort i en ny og digitaliseret udgave. Appen er udviklet af Huusmann Media, der producerer digitale lege og oplevelser til børn. Huusmann Media har samarbejdet med Dødningedukkens forfatter, Peter Mouritzen og Aarhus‑skolerne. Udviklingen af produktet er foregået i løbet af det sidste halvandet år, hvor Huusmann Media i tæt dialog med elever og lærere fra Aarhus‑skolerne har udviklet og testet produktet for at skabe det bedste produkt på markedet særligt for børnene.
[read more=”Mere” less=”Mindre”]Michael Hjardgaard Andresen, der er lærer og læringsvejleder på Gammelgaardsskolen udtaler om processen: ”Samarbejdet med Huusmann Media om Dødningedukken har været interessant og givende. Thomas-Bo Huusmann er grundig i sin research og lydhør over for brugerrespons. Hans support i forbindelse med tekniske problemer har været prompte, behagelig og kompetent. Dødningedukken er et spændende digitalt produkt som muliggør nye læseoplevelser, og som måske kan være med til at fastholde læselysten hos flere elever på mellemtrinnet. Jeg medvirker gerne til, at teste andre produkter fra Huusmann Media.”

Den digitale bog om Dødningedukken er en gyser for børn i 9‑12 års alderen. Det digitale format er i tråd med den nye skolereforms øgede fokus på digitalisering og bidrager til en mere interaktiv form for læring.

”Bogens oprindelige indhold er i høj grad bevaret for det er en god historie. Det vi har villet opnå, er at skabe nogle oplevelser, der stimulerer børnenes fantasi og giver dem mulighed for at tænke selv. Det er nogle af de fordele, som tabletformatet kan bidrage med”, udtaler Thomas‑Bo Huusmann, CEO hos Huusmann Media.

Den digitale udgave af Dødningedukken, som Huusmann Media har animeret, bidrager med lyde og billeder, der kan være med til at stimulere børnenes fantasi og læring og give dem en god oplevelse samt mulighed for at fordybe sig.

“Hvis det at læse er sådan her, så vil jeg gerne læse mere” , siger Lukas begejstret . Lukas er 11 år
og går i 5. klasse på Gammelgårdskolen.

Den digitale udgave af Dødningedukken kan hentes i App Store og Google Play. De første syv sider er gratis, så man som læser kan få en smagsprøve på den gyser, der venter børnene. Det koster 129 kroner at få adgang til hele bogen. [/read]

Om Dødningedukken

Type:
Interaktiv fortælling (app)

Partnere:
Center for Læring
Aarhus Kommune


I tæt samarbejde med Aarhusskolerne har den digitale producent Huusmann Media bragt nyt liv til en klassiker inden for børnegys.Kundeansvarlig

Thomas-Bo Huusmann - InteraktivThomas-Bo Huusmann
+45 60689098
thomas@huusmann.com

Lignende cases