Om Huusmann Media

Kom med os på en rejse gennem tid og få indblik i tilblivelsen af Huusmann Media, og hvordan vi er kommet frem til filosofien bag vores arbejde med børns udvikling

Vi brænder for børns udvikling

Det primære formål for Huusmann Media er at skabe nærværende produkter, der øger børns glæde ved at udvikle sig positivt ud fra, hvem de selv er. Dette gør vi i fællesskab med nogle af de mest kreative mennesker, førende artists og seneste teknologi og forskning, for at sikre udviklende underholdning i verdensklasse.

Hos Huusmann Media tror vi på, at børns udvikling er den vigtigste investering for fremtiden. Denne filosofi drager vi med ind i vores samarbejde med virksomheder og organisationer for at sikre, at vi når ud til så mange børn som muligt.

Vores rejse

2019

Efter tidligere succesfuldt samarbejde med Rosenborg Slot, har Huusmann Media og Kongernes Samling indgået endnu et samarbejde, om at udvikle deres nye, overordnede børnebrand. Udover dette samarbejde udkommer der også et andet samarbejdsprodukt med Aarhus Kommune, børnebogen En Glemsom Troldmand. 

2018

Huusmann Media flytter produktion og salg til Kongens Lyngby.

2017

Info på vej

2016

Vi påbegynder udviklingen af prototypen på Artefakterne, et interaktivt legetøj, hvor børn udfordres til at samarbejde om et digitalt spil, omkring nogle simple fysiske objekter.

2015

Huusmann Medias grundlægger, Thomas-Bo, inviteres af VIA University College til at være dommer for afgangsprojekter på linjen Social Entrepreneurship. Denne mulighed opstod på baggrund af et samarbejde imellem VIA’s Frank Porsborg og Huusmann Media året forinden, om udvikling af prototypen på et webspil til udsatte unge i Viborg Kommune. Samme år igangsættes et samarbejde om udvikling af spil til Verdens mest berejste Pølsevogn, og vores digitalisering af Peter Mouritzens bog Dødningedukken igangsættes.

2014

Efter fire år hos Arsenalet i Viborg vælger Huusmann Media at flytte kontoret til Ceresbyen i universitetsbyen Aarhus. Årsagen er, at Huusmann Media har et stærkt ønske om at være nær den førende viden inden for teknologi og børns udvikling. Samme år indgår Huusmann Media et samarbejde med ClearCut Games fra Grenaa om at videreudvikle Cado mobilspillet sammen. Dette resulterer i rigtig gode anmeldelser og et par “Årets Spil”-lister på YouTube. En anerkendt anmelder rater spillet 9,3/10 og giver den klassiker-status. Derved fik vi en bedre score end andre populære spil såsom Cut the Rope.

2013

Huusmann Media starter sit første samarbejde med kommunerne. Et år hvor Huusmann Media laver opgaver inden for animation og realfilm for Viborg og Ringkøbing-Skjern kommuner. For sidstenævnte udviklede vi i tæt samarbejde en kort-til-benet animation for deres børn-og-unge-strategi. Dette er også året hvor Zippelip’erne udvikles i samarbejde med Viggo Steincke og John Nørgaard. Et at de første IP-projekter, udover Small Cowboys, som Huusmann Media var medskaber af.

2012

Det nye, kreative iværksættermiljø Arsenalet, med fokus på animation, åbner i Viborg, og det lille firma flytter i nye lokaler. Udover at lave kundeopgaver går Huusmann Media i gang med at udvikle universet Small Cowboys. En tidlig version af mobilspillet med de små cowboyere kan stadig hentes på Google Play.

2011

Huusmann Media begynder at udvikle mobilspil, bl.a. Atomic Showdown. Spillet udvikles for at skabe kendskab og bevidsthed omkring jordskælvet ved Sendai i Japan. Spillet er i dag ikke længere på markedet, dog kan et skin af spillet findes som Volcano Killer på App Store. 2011 er også året, hvor de første aftaler bliver forhandlet på plads med bl.a. Zentropa som underleverandør på animation til Jan Kjærs Taynikma.

2010

I september startede Huusmann Media op som en lille enkeltmandsvirksomhed, i lokaler oven på Animationsskolen i Viborg. Samme år lander Thomas-Bo Huusmann sin første store kunde, norske KOOL Produktion. Her udviklede vi storyboard for første sæson af Ellevilde Ella og Ella Bella Bingo.

Vores profil

Den stærkeste profil

At vide hvor man er stærk, er noget som kræver fokus – styrke i markedet kommer ikke bare af sig selv. Huusmann Media består af et hold af meget kompetente artists, udviklere og storytellers, med en meget høj kendskabsgrad i  dansk og international børneunderholdning, men kendskab alene er ikke nok – vi har derfor udvalgt 5 områder, hvor vi har udviklet særligt gode kompetencer, og fortsat søger at styrke.

Huusmann Media fokuserer på:
• Animation
• Spil
• interaktivitet
• Illustration
• Bøger

Huusmann Media’s mission

“At give familier markedets bedste oplevelser via produkter inden for animation, spil, interaktivitet og illustrationer, som sikre at børns forudsætning for at udvikle sig er stærkt”.

Af højeste kvalitet

Huusmann Media er altid synlige online og vi ønsker at vores Logo vækker genklang hos de danske familier, som et firma der står for højeste kvalitet og som vidensleder der sikrer deres børn gode oplevelse som huskes.
Det er en vigtig del af Huusmann Media at søger altid at være førende med den seneste forskning indenfor børns udvikling. så vi altid er opdaterede på hvad og hvorfor vores produkter er blandt de førende på markedet, og sikre børn de bedste muligheder for at udvikle sig. Hvad enten disse er animation, interaktivitet eller spil.

En stærk løsning

Huusmann Media er firmaet hvor børns behov indenfor animation, interaktivitet, spil og leg mødes med de stærkeste løsninger på forkant med teknologien, både egne projekter og projekter i samarbejde.
Det er vigtigt for Huusmann Media, at børn og deres familier føler sig trygge ved kvaliteten af vores produkter, og er sikret den evige gode service vores medarbejdere stræber efter at levere.

et primære formål for Huusmann Media er at skabe produkter der øger børns glæde til at udvikle sig selv i en positiv retning, ud fra hvem de selv er. Dette gør vi med nogle af de mest kreative mennesker, førende artists, og seneste teknologi og forskning, for at sikre underholdning i verdensklasse.

For som vores slogan i Huusmann Media er, så er børns udvikling den vigtigste investering for fremtiden.
Denne filosofi drager vi med ind i vores samarbejde med virksomheder og organisationer for at sikre at vi når ud til så mange børn med den bedste underholdning.

Holdet bag

Jan
Rybka

Lead Artist

Thomas-Bo
Huusmann

Producer & daglig leder

Måske
Dig?

I praktik hos Huusmann Media

Brænder du for at arbejde med content, sociale medier, markedsføring og branding, eller er du vild med at forfatte tekster, lave illustrationer, grafik, video eller animation?

Hos Huusmann er vi vant til at have praktikanter, så står du og leder efter virksomhedspraktik eller en praktikplads i forbindelse med dit studie, så send os en mail eller giv os et kald.