Om os i Huusmanns Verden

Kom med os på en rejse gennem tid, og få et lille indblik i tilblivelsen af Huusmann Media og hvordan vi er kommet frem til filosofien bagved vores arbejde med børns udvikling.

Huusmann Media – Vi investerer i børns udvikling

Det primære formål for Huusmann Media er at skabe produkter der øger børns glæde til at udvikle sig selv i en positiv retning, ud fra hvem de selv er. Dette gør vi med nogle af de mest kreative mennesker, førende artists, og seneste teknologi og forskning, for at sikre underholdning i verdensklasse.

For som vores slogan i Huusmann Media er, så er børns udvikling den vigtigste investering for fremtiden.
Denne filosofi drager vi med ind i vores samarbejde med virksomheder og organisationer for at sikre at vi når ud til så mange børn med den bedste underholdning.

Tidslinie

2019

Efter tidligere succesfuldt samarbejde med Rosenborg Slot, har Huusmann Media og Kongernes samling indgået et samarbejde, om at udvikle deres nye overordnet børnebrand. Udover dette samarbejde udkommer der også et andet samarbejdsprodukt med Aarhus kommune. Børnebogen En glemsom Troldmand. 

2018

Huusmann Media flytter produktion og salg til Kongens Lyngby

2017

Kommer senere

2016

Året vi går igang med at udvikle prototypen for Artefakterne, et interaktivt legetøj, hvor børn udfordres til at samarbejde om et digitalt spil, omkring nogle simple fysiske objekter.

2015

Huusmann Medias grundlægger Thomas-Bo, bliver inviteret af VIA University College til at være dommer for afgangsprojekter på social entreprenørskabslinien. Denne mulighed kom ud fra et samarbejde VIA’s Frank Porsborg og Huusmann Media havde året forinden, om udvikling af prototype på et Webspil til udsatte unge i Viborg kommune. Samme år igangsættes et samarbejde om udvikling af spil til Verdens mest berejste Pølsevogn og vores digitalisering af bogen Dødningedukken, En gyserfortælling af Peter Mouritzen igangsættes.

2014

Efter fire år i Viborg vælger Huusmann Media at flytte kontoret fra Arsenalet, til kontor i Ceresbyen, som er placeret i universitetsbyen Aarhus. Dette sker fordi Huusmann Media har et stærkt ønske om at være nær den førende viden indenfor teknologi og børns udvikling. Det år indgår Huusmann Media et samarbejde med ClearCut game fra Grenå, om at videreudvikle Cado mobilspillet sammen. Dette resulterer i rigtig gode anmeldelser og et par årets spil lister på Youtube. En anerkendt anmelder rater spillet 9.3/10, og giver den klassiker status. Derved fik vi bedre score, end blandt andet spil som Cut the Rope.

2013

Huusmann Media starter sit første samarbejde med kommunerne. Et år hvor Huusmann Media lavede opgaver indenfor animation og realfilm for Viborg og Ringkøbing-Skjern kommune. For sidstenævnte udviklede vi i tæt samarbejde en kort til benet animation for deres Børn og unge strategi. Dette er også året hvor Zippelipperne udvikles i samarbejde med Viggo Steincke og John Nørgaard. Et at de første IP projekter, udover Small Cowboys, som Huusmann Media var medskaber på.

2012

Det nye kreative iværksættermiljø Arsenalet, med fokus på animation, åbner i Viborg og det lille firma flytter i nye lokaler. Udover at lave kundeopgaver går Huusmann Media i gang med at udvikle universet Small Cowboys. En tidlig version af et mobilspil med de små cowboy’ere kan stadig hentes på Google playstore

2011

Huusmann Media begynder at udvikle mobilspil. Et spil som skal skabe awareness for Jordskælvet ved Sendai 2011. Spillet hed Atomic Showdown og er i dag ikke længere på markedet. I stedet kan et skin af spillet findes som Volcano Killer på Appstore. Det er også året hvor der bliver forhandlet de første aftaler på plads med bl.a Zentropa som underleverandør på animation til Jan Kjærs Taynikma.

2010

I september startede Huusmann Media op som lille enkeltmandsvirksomhed, i lokaler ovenpå Animationsskolen i Viborg. Samme år lander Thomas-Bo Huusmann sin første store kunde KOOL produktion fra Norge. Her udviklede vi storyboard for første sæson af Ellevilde Ella / Ella Bella Bingo.

Vores profil

Den stærkeste profil

At vide hvor man er stærk, er noget som kræver fokus – styrke i markedet kommer ikke bare af sig selv. Huusmann Media består af et hold af meget kompetente artists, udviklere og storytellers, med en meget høj kendskabsgrad i  dansk og international børneunderholdning, men kendskab alene er ikke nok – vi har derfor udvalgt 5 områder, hvor vi har udviklet særligt gode kompetencer, og fortsat søger at styrke.

Huusmann Media fokuserer på:
• Animation
• Spil
• interaktivitet
• Illustration
• Bøger

Huusmann Media’s mission

“At give familier markedets bedste oplevelser via produkter inden for animation, spil, interaktivitet og illustrationer, som sikre at børns forudsætning for at udvikle sig er stærkt”.

Af højeste kvalitet

Huusmann Media er altid synlige online og vi ønsker at vores Logo vækker genklang hos de danske familier, som et firma der står for højeste kvalitet og som vidensleder der sikrer deres børn gode oplevelse som huskes.
Det er en vigtig del af Huusmann Media at søger altid at være førende med den seneste forskning indenfor børns udvikling. så vi altid er opdaterede på hvad og hvorfor vores produkter er blandt de førende på markedet, og sikre børn de bedste muligheder for at udvikle sig. Hvad enten disse er animation, interaktivitet eller spil.

En stærk løsning

Huusmann Media er firmaet hvor børns behov indenfor animation, interaktivitet, spil og leg mødes med de stærkeste løsninger på forkant med teknologien, både egne projekter og projekter i samarbejde.
Det er vigtigt for Huusmann Media, at børn og deres familier føler sig trygge ved kvaliteten af vores produkter, og er sikret den evige gode service vores medarbejdere stræber efter at levere.

et primære formål for Huusmann Media er at skabe produkter der øger børns glæde til at udvikle sig selv i en positiv retning, ud fra hvem de selv er. Dette gør vi med nogle af de mest kreative mennesker, førende artists, og seneste teknologi og forskning, for at sikre underholdning i verdensklasse.

For som vores slogan i Huusmann Media er, så er børns udvikling den vigtigste investering for fremtiden.
Denne filosofi drager vi med ind i vores samarbejde med virksomheder og organisationer for at sikre at vi når ud til så mange børn med den bedste underholdning.

Holdet

Jan
Rybka

Lead artist

Thomas-Bo
Huusmann

Producer & Daglig Leder

Måske
Dig?