Om os

Om os

Her kan du komme med på en rejse gennem tid, og få et lille indblik i tilblivelsen af Huusmann Media og hvordan vi er kommet frem til filosofien om at arbejde med børns udvikling.

Huusmann Media – Vi investerer i børns udvikling

Det primære formål for Huusmann Media er at skabe produkter der øger børns glæde til at udvikle sig selv i en positiv retning, ud fra hvem de selv er. Dette gør vi med nogle af de mest kreative mennesker, førende artists, og seneste teknologi og forskning, for at sikre underholdning i verdensklasse.

For som vores slogan i Huusmann Media er, så er børns udvikling den vigtigste investering for fremtiden.
Denne filosofi drager vi med ind i vores samarbejde med virksomheder og organisationer for at sikre at vi når ud til så mange børn med den bedste underholdning.

Tidslinjen

 • 2010

  I september startede Huusmann Media op som lille enkeltmandsvirksomhed, i lokaler ovenpå Animationsskolen i Viborg. Samme år lander Thomas-Bo Huusmann sin første store kunde KOOL produktion fra Norge. Her udviklede vi storyboard for første sæson af Ellevilde Ella / Ella Bella Bingo

 • 2011

  Huusmann Media begynder at udvikle mobilspil. Et spil som skal skabe awareness for Jordskælvet ved Sendai 2011. Spillet hed Atomic Showdown og er i dag ikke længere på markedet. I stedet kan et skin af spillet findes som Volcano Killer på Appstore. Det er også året hvor der bliver forhandlet de første aftaler på plads med bl.a Zentropa som underleverandør på animation.

 • 2012

  Det nye kreative iværksættermiljø Arsenalet, med fokus på animation, åbner i Viborg og det lille firma flytter i nye lokaler.

 • 2013

  Huusmann Media starter sit første samarbejde med kommunerne. Et år hvor Huusmann Media lavede opgaver indenfor animation og realfilm for Viborg og Ringkøbing-Skjern kommune. For sidstenævnte udviklede vi i tæt samarbejde en kort til benet animation for deres Børn og unge strategi.

 • 2014

  Efter fire år i Viborg vælger Huusmann Media at flytte kontoret fra Arsenalet, til kontor i universitetsbyen Aarhus. Dette sker fordi Huusmann Media har et stærkt ønske om at være nær den førende viden indenfor teknologi og børns udvikling.

 • 2015

  Huusmann Medias grundlægger Thomas-Bo, bliver inviteret af VIA University College til at være dommer for afgangsprojekter på social entreprenørskabslinien. Denne mulighed kom ud fra et samarbejde VIA’s Frank Porsborg og Huusmann Media havde året forinden, om udvikling af prototype på et Webspil til udsatte unge i Viborg kommune

 • 2016

  Kommer senere

 • 2017

  Kommer senere

 • 2018

  Huusmann Media flytter produktion og salg til Kongens Lyngby

 • 2019

  Efter tidligere succesfuldt samarbejde med Rosenborg Slot, har Huusmann Media og Kongernes samling indgået et samarbejde, om at udvikle deres nye overordnet børnebrand.

Tidsline over produkter / animation / Spil

Vores Profil

Den stærkeste profil

At vide hvor man er stærk, er noget som kræver fokus – styrke i markedet kommer ikke bare af sig selv. Huusmann Media består af et hold af meget kompetente artists, udviklere og storytellers, med en meget høj kendskabsgrad i  dansk og international børneunderholdning, men kendskab alene er ikke nok – vi har derfor udvalgt 5 områder, hvor vi har udviklet særligt gode kompetencer, og fortsat søger at styrke.

Huusmann Media fokuserer på:
• Animation
• Spil
• interaktivitet
• Illustration
• Bøger

Huusmann Media’s mission

“At give familier markedets bedste oplevelser via produkter inden for animation, spil, interaktivitet og illustrationer, som sikre at børns forudsætning for at udvikle sig er stærkt”.

Den højeste kvalitet

Huusmann Media er altid synlige online og vi ønsker at vores Logo vækker genklang hos de danske familier, som et firma der står for højeste kvalitet og som vidensleder der sikrer deres børn gode oplevelse som huskes.
Det er en vigtig del af Huusmann Media at søger altid at være førende med den seneste forskning indenfor børns udvikling. så vi altid er opdaterede på hvad og hvorfor vores produkter er blandt de førende på markedet, og sikre børn de bedste muligheder for at udvikle sig. Hvad enten disse er animation, interaktivitet eller spil.

Den stærkeste løsninger

Huusmann Media er firmaet hvor børns behov indenfor animation, interaktivitet, spil og leg mødes med de stærkeste løsninger på forkant med teknologien, både egne projekter og projekter i samarbejde.
Det er vigtigt for Huusmann Media, at børn og deres familier føler sig trygge ved kvaliteten af vores produkter, og er sikret den evige gode service vores medarbejdere stræber efter at levere.

Holdet

Mihaela
Buzgan

Animator & Illustrator

Jan
Rybka

Lead Artist

Thomas-Bo
Huusmann

Producer & Daglig Leder
+45 6068 9098
[email protected]