Peter Mouritzens gyser Dødningedukken digitaliseret

Pressemeddelese

Peter Mouritzens gyser Dødningedukken digitaliseret

Forfatter: Pernille Egeskjold

Udgivet den 25 Juni 2016


I tæt samarbejde med Aarhus­skolerne har den digitale legetøjsproducent Huusmann Media bragt nyt liv til en klassiker inden for børnegys.

Peter Mouritzens populære bog Dødningedukken fra 1993 er netop blevet offentliggjort i en ny og digitaliseret udgave. Appen er udviklet af Huusmann Media, der producerer digitale lege og oplevelser til børn. Huusmann Media har samarbejdet med Dødningedukkens forfatter, Peter Mouritzen og Aarhus‐skolerne. Udviklingen af produktet er foregået i løbet af det sidste halvandet år, hvor Huusmann Media i tæt dialog med elever og lærere fra Aarhus‐skolerne har udviklet og testet produktet for at skabe det bedste produkt på markedet særligt for børnene.

"Dødningedukken er et spændende digitalt produkt som muliggør nye læseoplevelser,
og som måske kan være med til at fastholde læselysten hos flere elever på mellemtrinnet."

Michael H. Andresen - læringsvejleder

Den digitale bog om Dødningedukken er en gyser for børn i 9‐12 års alderen. Det digitale format er i tråd med den nye skolereforms øgede fokus på digitalisering og bidrager til en mere interaktiv form for læring. "Bogens oprindelige indhold er i høj grad bevaret, ­ for det er en god historie. Det vi har villet opnå, er at skabe nogle oplevelser, der stimulerer børnenes fantasi og giver dem mulighed for at tænke selv. Det er nogle af de fordele, som tablet­formatet kan bidrage med" siger Thomas-Bo Huusmann som er stifter af Huusmann Media


Dødningedukken spil bog

Den digitale udgave af Dødningedukken, som Huusmann Media har animeret, bidrager med lyde og billeder, der kan være med til at stimulere børnenes fantasi og læring og give dem en god oplevelse samt mulighed for at fordybe sig.
“Hvis det at læse er sådan her, så vil jeg gerne læse mere” siger Lukas begejstret . Lukas er 11 år og går i 5. klasse på Gammelgårdskolen.

Den digitale udgave af Dødningedukken kan hentes i App Store og Google Play.

Den koster 129 kroner