Anton og Lakridsmysteriet, nu ude på Apple Appstore og Android

Pressemeddelese

Anton og Lakridsmysteriet, nu ude på Apple Appstore og Android

Forfatter: Thomas-Bo Huusmann

Udgivet den 26 August 2015


En interaktiv nærværende detektiv historie som IDE app, der formilder om demens for hele familie.

Dødningedukken spil bog

Anton og Lakridsmysteriet af Huusmann Media er nu ude som App, det er en lille Intellektuel Digital Oplevelses app(IDE) som vil inspirere til leg, nærvær og positiv formidling om demens, for hele familien. Den er en fortælling til dig, der snart skal i skole eller lige er begyndt i skole. Anton og Lakridsmysteriet er udviklet, fordi demens er en sygdom, som rigtig mange mennesker har allerede eller er i risiko for at få. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du allerede kender en person med demens eller kender nogen, der har et familiemedlem med demens.

"Fra første dag vi snakkede med Anders Kristian fra Demens Centrum Aarhus om at skabe en fortælling, var jeg klar over er at vi var på vej mod noget spændende sammen. Demens Centrum Aarhus ønskede at Anton skulle dele viden, og gøre op med de tabuer er omkring Demens i børnehøjde. Til det passer Anton netop perfekt, for han er en lille fyr, der er meget nysgerrig og stiller spørgsmål, hvis der er noget han ikke forstår eller undrer sig over. Når Anton har svært at finde et svar på noget som undrer ham, så tager han detektiv grejet frem og går på opdagelse for at finde svaret, lige meget hvor hårde udfordringerne er."

Thomas-Bo Huusmann - Stifter - Huusmann Media

Eventyr for hele familien
Gode minder fra gamle dage
Mysterie for børn

Anton og lakridsmysteriet åbner døren, og kan være en begyndelse til, at blive nysgerrig og lidt klogere på, hvad det er med/har den demens. App'en er rammen for en god snak om, hvad (man tror) demens er, hvordan ser man at en person med demens og om man kan gøre noget ved det, når man har fået demens. Så som at passe på sig selv ved at bruge sit hoved hele livet, leve sundt og være socialt aktiv. Det er  både godt for hovedet og mindsker risikoen for demens.

For at sikre, at fortællingen om Anton og Lakridsmysteriet opfyldte DemensCentrum Aarhus’ ønsker både narrativt, audiotivt og visuelt, har Huusmann Media trukket på stærke internationale kræfter ved, at ansætte en stærk digital historiefortæller fra Disney og en anerkendt Lyd-designer fra Argentina.

Huusmann Media har skabt den digitale løseoplevelse Anton og Lakridsmysteriet, i tæt samarbejde med Demens Centrum Aarhus.

Hent fortællingen på the App Store og Google Play Store.

Google Play

App Store


Hvis du ønsker yderligere infomationer eller gerne vil tage en snak om muligheder:

Kontakt: Thomas-Bo Huusmann
Mobil: +45 60 68 90 98
E-mail: [email protected]